info@EventTentForSale.com +31 172 24 12 06 (Mon. till Fri. 8:00 - 18:00, Sat. 8:00 - 12:00)

Opslagruimte te koopZoekt u (tijdelijke) opslagruimte voor goederen? Dan is een opslagtent een zeer snelle manier om snel ruimte te creëren.

Als u snel extra opslagruimte wilt kopen, dan heeft een opslagtent diverse voordelen die naar wens voor u geleverd kunnen worden, waaronder:

  • Geconditioneerde opslag
  • Sneeuwbelasting
  • Inbraakbeveiliging

 

Opslagtenten zijn bij ons te koop met een vrije overspanning van 5 tot wel 30 meter en met verschillende zijwandhoogtes. Zo is het voor vrijwel iedere toepassing mogelijk om snel opslagruimte op te zetten. Deze ruimte kan voor langere tijd geplaats worden, maar ook relatief eenvoudig verplaatst of afgebroken worden ten opzichte van traditionele constructies.

Advies over opslagruimte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor tijdelijke opslagruimte of werkruimte? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.  De specialisten van Tentverkoop.nl hebben meer dan 15 jaar ervaring met semi-permanente opslagoplossingen d.m.v. professionele tenten.

Opslagruimte kopen?

Zoekt u tijdelijke of (semi)permanente opslagruimte te koop? Vraag een offerte op of neem even contact met ons op. Wij hebben meer dan 10.000 m² nieuw en gebruikte tenten te koop of laten uw nieuwe opslagruimte speciaal voor u op maat maken.

Bekijk ook eens ons aanbod tweedehands tenten.

5 redenen om een Pagodetent te kopen bij TentVerkoop Regtvoort B.V.

  1. Levering uit voorraad
  2. Nieuw of tweedehands
  3. Vooraf bezichtigen mogelijk
  4. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs
  5. Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van (tijdelijke) opslagruimte

 

css.php